Organize Sanayi Bölgesinde İki Fabrikanın Temeli Atıldı

Organize Sanayi Bölgesinde İki Fabrikanın Temeli Atıldı

Sungurlu Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösterecek olan, Sungurlu’muzun değerli iş insanlarından Sn. Mehmet Ergül’ün kurduğu MASAV Savunma ve yine Sn. Mehmet Ergül, Sn. Kemal Özdoğan, Sn. Mehmet Uzunkaya ve Sn. Hasan Korkut’un kurdukları HERİ Gıda fabrikalarının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Sungurlu Kaymakamımız Sn. Mutlu Köksal, Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, MHP Çorum İl Başkanımız Sn. Mehmet İhsan Çıplak, Siyasi Parti Temsilcilerimiz, Oda ve Borsa Başkanlarımız, çok sayıda iş insanımız ve vatandaşımızın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz tören sonucunda; tamamlandıklarında yaklaşık 140 hemşehrimizin istihdam edileceği iki fabrikanın temeli atılmış oldu.

Belediye Başkanımız Dere yapmış olduğu paylaşımda; “Kıymetli yatırımcılarımızı, savunma sanayii ekipmanları üretecekleri MASAV Savunma ve yıllık yedi bin ton gıda üretimi yapılacak HERİ Gıda fabrikalarını ilçemize kazandırdıkları için tebrik ediyor, değerli kardeşlerime başarılar diliyorum.

Yüce Allah, Sungurlu OSB’mizin daha da büyüyerek bölgenin parlayan yıldızı olup hem istihdamın hem de yerli ve milli üretimin merkezi haline gelmesini nasip etsin İnşallah. ” ifadelerinde bulundu.

Önceki Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum